„Cztery Pory Smaku” to cztery różne dania przygotowane przez przedstawicieli mediów z wykorzystaniem czterech urządzeń Franke Crystal Steel: automatu do kawy, piekarnika, kuchenki mikrofalowej oraz piekarnika parowego. Kawa o poranku z orzechową granolą i prażonymi śliwkami podana z pianką z mleka przygotowaną w automacie do kawy zrobiła prawdziwą furorę. Obiad z dużym kołaczem pełnym aromatycznych grzybów leśnych przygotowany został w piekarniku, a do przyrządzenia musu czekoladowego wykorzystano kuchenkę mikrofalową. Smak klusek na parze, podanych na doprawionym cynamonem i kardamonem serku, w towarzystwie smażonych jabłek przeniósł gości do czasów dzieciństwa. Autorem wyjątkowego menu był szef kuchni Soul Kitchen Andrzej Polan.
Kompaktowe wyposażenie kuchni z wykorzystaniem wszystkich nowych urządzeń Franke linii Crystal Steel, zdaje egzamin z funkcjonalności i gwarantuje pełne spektrum kulinarnych możliwości, o czym mieli okazję przekonać się goście wieczoru prasowego.
Urządzenia kompaktowe Franke Crystal Steel:
Piekarnik do zabudowy: cena 3499 zł.
Piekarnik parowy: cena 4799 zł.
Kuchenka mikrofalowa z grillem: cena 4899zł.
Automat do kawy: cena 8499 zł.
Więcej informacji na www.franke.pl
Od 100 lat marka Franke jest synonimem jakości i innowacji w projektowaniu oraz produkcji systemów kuchennych, sanitarnych oraz urządzeń dla gastronomii. Franke jest ambasadorem szwajcarskiej jakości i precyzji, która wyróżnia zlewozmywaki i baterie, ale także okapy, płyty grzewcze, piekarniki, zmywarki, kuchenki mikrofalowe, chłodziarki oraz sortowniki odpadów, produkowane przez firmę. Franke, z główną siedzibą w Aarburgu (Szwajcaria), zatrudnia 11 tysięcy pracowników na całym świecie i ma ponad 80 oddziałów w przeszło 40 krajach. W Polsce firma działa od 1993 roku, ma własny nowoczesny zakład produkcyjny w Sękocinie Nowym pod Warszawą i ponad 40% udział w krajowym rynku zlewozmywaków.