w

Drosed wprowadza na rynek Pasztet Sarmacki

Drobiowo-wieprzowy Pasztet Sarmacki DROSED doprawiany jest według tradycyjnej receptury specjalną kompozycją aromatycznych przypraw. To produkt z najwyższej półki, który nawiązuje do najlepszych tradycji kuchni polskiej. Jego konsystencja, smak i forma przywodzą na myśl domowy pasztet babci, bogaty w mięso, z apetycznie zapieczoną brązową skórką.

Nowy produkt DROSED będzie ozdobą każdego stołu. Idealnie nadaje się na kolację, wytrawną przekąskę w ciągu dnia oraz rodzinne domowe przyjęcia i święta. Pieczony Pasztet Sarmacki doskonale smakuje podawany z marynowanymi grzybami, żurawiną i staropolskim lub pełnoziarnistym pieczywem. Atrakcyjny kształt produktu i wygodna w użyciu foremka z pewnością przypadną do gustu wielu konsumentom.

Drobiowo-wieprzowy Pasztet Sarmacki wytwarzany jest w Międzyrzecu Podlaskim    w czystym ekologicznie regionie Podlasia. Specjalista od drobiu, firma DROSED, używa do jego produkcji jedynie wysokiej jakości surowców pochodzących od sprawdzonych dostawców. Produkt pakowany jest próżniowo w atmosferze ochronnej, dzięki czemu nie traci świeżości. Należy go przechowywać w lodówce w temperaturze od +2 do +6 stopni C.

Pasztet Sarmacki DROSED dostępny jest w sprzedaży od sierpnia 2012 r. w wygodnej aluminiowej foremce z folią ochronną w cenie ok. 16 zł/kg.

Avatar photo

Napisane przez JBcomm

Moda, style, trendy, historia- Festiwal Butów w Centrum Janki

Na Śląsku „chuchają” na studentów